Izobraževanja in delavnice

Zavod Trismegistus izvaja vrsto izobraževanj in delavnic, na nas pa se lahko obrnete tudi, če želite svojo organizacijo ali podjetje preusmeriti na delo z odprtokodnimi operacijski sistemi in aplikacijami ter tako prihraniti pri programskih licenčninah. V nadaljevanju si lahko ogledate seznam klasičnih izobraževanj, lahko pa nas kontaktirate tudi v primerih, če želite izobraževanja na temo, ki sicer niso navedena v naši ponudbi.

 

Izvajamo naslednje delavnice in izobraževanja:

 Ime programa  trajanje
  Joomla! 3  
 1 Osnove cPanel in Joomla! 3.x  5h
 2  Dodajanje dinamičnih funkcionalnosti vaši Joomla! strani 2h
3 Podrobnosti Joomla! Access Control Lists 3h
  DRUPAL 7  
1  Osnove Drupal 7  5h
2  Kako narediti e-trgovino z Drupal Commerce  3h
3  Poročanje in vizualizacija podatkov v Drupal 7  3h
   GIMP  
1  Osnove GIMP  4h
2  Priprava grafičnega gradiva za CMS z uporabo odprtokodnih programov  1h
   GNU/LINUX  
 1 Osnove Linux OS 4h
     
  Moodle  
 1 Moodle za učitelje 4h
     
   OpenOffice.org  
 1  Uvod v OpenOffice 4 Writer  2h
 2  Uvod v OpenOffice 4 Calc  2h
 3  Uvod v OpenOffice 4 Impress  2h
 4  Uvod v OpenOffice 4 Base  2h
     
   WordPress  
 1  Osnove WordPress  5h
 2  WordPress E-trgovine  4h
 3  Varne WordPress 3 aplikacije  2h
     

Vsa izobraževanja potekajo interaktivno, kjer udeleženci sproti delajo na lastnih projektih. Za namen delavnic predhodno instaliramo zadevno programje za vse udeležence na naših strežnikih, kar udeležencem omogoča, da pridobljeno znanje preko spleta utrjujejo tudi po zaključku izobraževanj ali delavnic.

Izobraževanja izvajamo v skupinah do 10 udeležencev. Cena predavateljske ure je 90 eur/h, ne glede na število udeležencev.

Neprofitna izdelava spletnih strani

Neprofitna izdelava spletnih strani ne pomeni, da slednje izdelujemo zastonj, čeprav se za posameznike, društva, dobrodelne organizacije in druge, ki nas še posebej impresionirajo, lahko odločimo in posledično izdelavo v celoti izpeljemo pro-bono, še posebej, če posameznik ali organizacija svoji skupnosti veliko prispeva.  Praviloma so do neprofitne izdelave upravičene vse nevladne organizacije, društva ipd, vendar si pridržujemo pravico, da neprofitno kot tudi profitno izdelavo v celoti zavrnemo, če smatramo, da se dejavnost zadevne organizacije ne sklada z načeli in prepričanji Zavoda Trismegistus. 

Predpogoj za umestitev v izbor za neprofitno izdelavo spletne strani je izpolnitev spletnega vprašalnika, dodatno pa bomo na vsakih pet posredovanih in izpolnjenih vprašalnikov izbrali enega, ki ga bomo izvedli popolnoma brezplačno.

 

Izpolnite vprašalnik

splet m

Spletni projekti

Izpolnite vprašalnik in se potegujte za brezplačno ali neprofitno izdelavo spletne strani!
 
restavratorstvo

Restavratorski posegi

Izpolnite vprašalnik in pridobite strokovno restavratorsko mnenje o potrebnih ukrepih za vaše predmete.
splet m

Spletni projekti

Izpolnite vprašalnik in se potegujte za brezplačno ali neprofitno izdelavo spletne strani!
 

Neprofitno gostovanje

Zavod Trismegistus je ponudnik neprofitnega gostovanja za nevladne organizacije ter druge organizacije in posameznike, za katere smatramo, da s svojim delovanjem delujejo v skladu z načeli in prepričanji Zavoda Trismegistus.

Za podroben pregled lastnosti in specifik posameznih predpripravljenih paketov gostovanja in naročilo vašega spletnega prostora, sledite spodnji povezavi.

      Naročilo gostovanja