Izpolnjevanje vprašalnika

Izpolnitev predloženega vprašalnika je obvezen prvi korak pri bodisi potegovanju za brezplačno ali neprofitno izdelavo spletnih strani, brezplačno/neprofitno gostovanje, kot tudi za oddajo naročila za izdelavo spletnih strani ali trgovine.

Vabimo vas, da ga kar čimbolj podrobno izpolnite, nam zaupate svoje želje in potrebe, po preučitvi pa vam bomo po elektronski pošti sporočili ali ste upravičeni do bodisi brezplačnega/neprofitnega gostovanja in ali brezplačne/neprofitne izdelave spletne strani, v obratnem primeru pa vam na vašo zahtevo pripravili predračun za izvedbo vašega projekta.

Podatki o naročniku

 
Kontaktne informacije
Podatke iz te sekcije bomo uporabili, da stopimo v stik z vami v primeru, da ste upravičeni do  brezplačnega gostovanje oziroma izdelave spletne strani.
 
Podatki o spletni strani
V tej sekciji vas sprašujemo o informacijah, ki jih bomo potrebovali za izdelavo vaše spletne strani. Poskusite biti kar se da natančni, saj bomo tako lahko izdelali stran, ki bo čim bolje ustrezala vašim željam.
 
Naslov in opis
 
Vaša motivacija
 
Podobne strani
 
Vsebina
 
Meni
 
Izgled
 
Socialni vmesniki
 
Nastavitve in možnosti
 
Dodatno
 
Pogoji poslovanja

1. Zavod Trismegistus si pridržuje pravico zavrnitve projektov, kadar slednji ne sovpadajo z našo vizijo razvoja.
2. Neprofitne in profitne projekte začnemo izvajati po prejemu vsega dogovorjenega gradiva in 50% predplačila vrednosti projekta.
3. Na projektih, ki so upravičeni do brezplačne izdelave pričnemo z delom takoj.
4. Projekti, kjer stranka bodisi redno spreminja svoje preference, ne posreduje dogovorjenih gradiv (besedila, slikovno in video gradivo ipd) v dogovorjenem času, nam slednje le jemlje dragoceni čas, ko bi lahko izvajali koristne projekte za lasten račun, ali brezplačne projekte za zaslužne upravičence. Z oddajo vprašalnika se strinjate, da boste v primeru upravičenosti za brezplačno ali neprofitno (kot tudi podjetja za profitno) izdelavo vsa morebitna manjkajoča gradiva Zavodu Trismegistus posredovali najkasneje v roku 30 dni od oddaje vprašalnika.
 


 

Naključni video

Zaščitna embalaža

NOVO V NAŠI PONUDBI!

V Zavodu Trismegistus lahko naročite po meri izdelano profesionalno zaščitno embalažo za shranjevanje muzejskih in drugih dragocenih predmetov!

hramba predmetov2

 Embalaža izdelana izključno iz profesionalnih restavratorskih materialov služi tudi kot stabilen razstavni pediestal.

Neprofitno gostovanje

Zavod Trismegistus je ponudnik neprofitnega gostovanja za nevladne organizacije ter druge organizacije in posameznike, za katere smatramo, da s svojim delovanjem delujejo v skladu z načeli in prepričanji Zavoda Trismegistus.

Za podroben pregled lastnosti in specifik posameznih predpripravljenih paketov gostovanja in naročilo vašega spletnega prostora, sledite spodnji povezavi.

      Naročilo gostovanja