Naročilo izdelave zaščitne embalaže

Če želite vaše predmete ustrezno zaščititi in ohranjati v profesionalni zaščitni embalaži, nam prosimo posredujte zahtevane podatke o predmetu in v kar najkrajšem času vam bomo sporočili natančen predračun in predviden rok izvedbe.

Prosimo, da upoštevate, da so vse embalaže narejene ročno in po meri in je natančnost posredovanih podatkov ključnega pomena za brezhibno izvedbo.

Naročnik
 
Kontaktne informacije
 
Podatki o predmetu
 
Osnovne karakteristike
 
Mere predmeta in teža
V primeru atipičnih oblik izmerite najbolj zunanje mere. Predmet postavite na ravno površino in vse dimenzije z izjemno natančnostjo izmerite pravokotno nanjo.

 

 
Prostornina: 0 cm3
Okvirna cena: /
 
Slikovno gradivo

Dobra vizualizacija predmeta je ključnega pomena za profesionalno izvedbo zaščitne embalaže. Prosimo, da naložite vseh sedem fotografij, kot specificirano v nadaljevanju.

 
Podstavek po meri
Ali menite, da vaš predmet znotraj embalaže potrebuje dodaten podstavek, poglobljen po obliki predmeta? Slednje je priporočljivo predvsem za predmete, ki nimajo ravnih ploskev za odlaganje.

 

 
Dodatno
 
Pomembno! Prosimo preberite.

1. Oddaja naročilnice ne pomeni tudi oddaje naročila. Vsak  primer obravnavamo posamično in po preučitvi vam bomo posredovali natančen predračun z ustreznimi predlogi in predvidenim datumom dokončanja.

2. Pridržujemo si pravico do zavrnitve izdelave, če smatramo, da je predmet neustrezen za tovrstno hrambo.

3. Navedene cene so okvirne. Morebitne nadgraditve, specifične strukturne prilagoditve ipd, ki bi bile lahko potrebne zaradi npr. večje teže predmeta ali podobno, se obračunavajo posebej.

4. Stranke obravnavamo po vrstnem redu datuma izpolnjene spletne naročilnice in temu primerno se lahko podaljšujejo tudi izvedbeni roki. O predvidenem datumu dokončanja boste obveščeni ob prejemu predračuna.

5. Plačan predračun je predpogoj za začetek dela na posameznem projektu. Nepravačasno izvršena plačila podaljšajo čakalno vrsto za čas trajanja novega predračuna, v primeru vmesnih novih in pravočasno izvršnih plačil, pa se čakalna vrsta lahko podaljša.

 


 

Okvirni ceniki izdelave

hramba predmetov2

#mere-cmeur/kom
1 500-1000 90
2 1000-2000 120
3 2000-3000 150
4 3000-5000 180
5 5000-10000 230
6 nad 10000 po dogovoru

*Navedeni ceniki so okvirni in veljajo za izdelavo zaščitne embalaže standardnih oblik in brez modifikacij.

 

Naključni video

Neprofitno gostovanje

Zavod Trismegistus je ponudnik neprofitnega gostovanja za nevladne organizacije ter druge organizacije in posameznike, za katere smatramo, da s svojim delovanjem delujejo v skladu z načeli in prepričanji Zavoda Trismegistus.

Za podroben pregled lastnosti in specifik posameznih predpripravljenih paketov gostovanja in naročilo vašega spletnega prostora, sledite spodnji povezavi.

      Naročilo gostovanja