Novice in objave

Na pričujoči strani si lahko ogledate primere naših dejavnosti, kot tudi preberete novosti s področij na katerih delujemo.  Dodatno bomo na tem mestu objavljali število posredovanih vprašalnikov in izbrane projekte, ki jih bomo izvedli brezplačno, zato vas vabimo, da se naročite na RSS.

INFOSEK 2016

15 Nov 2016
 

infosek2016Leto je naokoli in ponovno Vas vabimo k udeležbi na  konferenci INFOSEK, ki je največji dogodek s področja informacijske varnosti v Sloveniji.

Zadevna konferenca v organizaciji podjetja Palsit d.o.o.  ki letos poteka od 30. novembra do 2. decembra 2016, se odvija že štirinajsto leto zapored in je nenadomestljiv dogodek za vse,  ki jih zanima ali aktivno delujejo na področju varnosti informacijskih tehnologij.  Konference se bodo kot predavatelji tokrat v okviru Fundacije SICEH udeležili tudi člani Zavoda Trismegistus. 

 V Zavodu Trismegistus smo ponosni, da so med nami tudii certificirani etični hekerjii, ki po svojih močeh poiskušajo izboljšati varnost kibernetskega okolja v Sloveniji, še posebej pa bi radi izpostavili odlično in družbeno koristno naravnano podjetje Palsit d.o.o., ki se ne le neumorno trudi za razvoj področja informacijske varnosti, temveč tudi dejavno podpira tehnološka zagonska podjetja in organizacije, kot tudi talentirane posameznike.

Spodaj vam predstavljamo program konference in ponovno srčno vabljeni k obisku!

Največji dogodek s področja informacijske varnosti - konferenca INFOSEK. Pridružite se nam tudi letos, od 30. novembra do 2.decembra 2016, v mestu vrtnic – v Novi Gorici (Hotel Perla).

V sklopu 14. konference se tradicionalno odvijata tudi sekciji CIO FORUM ter Slovenski kongres poslovnih sekretark. Program konference je na voljo TUKAJ.

Fundacija SICEH, ki jo podpira tudi Zavod Trismegistus se bo na prvi konferenčni dan predstavila s predavanjem z naslovom Odziv na globalno pomanjkanje kibernetskih strokovnjakov.

Konference se vsako leto udeleži preko 300 obiskovalcev, med njimi številni domači in tuji strokovnjaki s področja informacijske varnosti ter vsi, ki jih to področje zanima.

Organizatorji so se kot vsako leto, tudi letos potrudili, da je program pester, zanimiv in aktualen, zato vas vabimo, da se nam pridružite na letošnji konferenci.

Se vidimo 30. novembra 2016 v Novi Gorici!

  • Promocija spletne kulture
  • Promocija permakulture
  • Varovanje kulturne dediščine
shop2

Neprofitna izdelava spletnih strani

Izdelujemo odzivne spletne strani na različnih odprtokodnih sistemih kot so Joomla!, Drupal in WordPress ter vas jih naučimo efektivno uporabljati.

 
hosting

Spletno gostovanje

NVO in ostalim upravičencem nudimo ugodne pakete spletnega gostovanja po neprofitnih cenah.

 
shop

Izdelava elektronskih trgovin

Nudimo izdelavo E-trgovin na poljubnih odprtokodnih platformah, bodisi kot samostojne projekte bodisi kot nadgradnje vaših obstoječih spletnih strani.

web

Izobraževanja in delavnice

Izvajamo izobraževanja o odprtokodnih tehnologijah in vam pomagamo pri uvajanju slednjih v vaše poslovne procese.

 
izobrazevanje

Permakulturni inkubator

V Zavodu Trismegistus se eksperimentalno in praktično ukvarjamo s permakulturo ter preizkušamo delovanje permakulturnih principov v praksi.

nacrtovanje

Anti-oxy perma vrt

Praktično razvijamo sistem permakulturnega vrta, ki ga sestavljamo večinoma iz rastlin, ki  proizvajajo rekordne količine antioksidantov.

 
svetovanje pk

Skupinska izobraževanja

Permakulturni navdušenci se nam lahko pridružite pri obisku seminarjev in organiziranih izletih po permakulturnih projektih širom po evropi.

V Zavodu Trismegistus pregovorno "delamo, kar pridigamo", saj se zavedamo, da je permakultura predvsem aktivno delovanje in opazovanje, vedno pa stremimo k pridobivanju novih izkušenj na praktičnih primerih permakulturnih projektov pri nas in po svetu.
 
ocena tveganja

Ocena tveganja in svetovanje

Podamo vam oceno stanja vaše zbirke, vam priporočimo ustrezne ukrepe in svetujemo najprimernejše načine ohranjanja ali restavriranja.

 
zascita

Zaščita privatnih zbirk

Vašim umetninam ohranjamo vrednost s pomočjo strokovno priznanih metod zaščite.

 
konserviranje

Konserviranje in restavriranje

Vaše predmete bodisi ohranjamo v obstoječem stanju ali jih vračamo v izvorna stanja in oblike.

embalaza m

Izdelava zaščitnih embalaž

Po meri izdelujemo profesionalne zaščitne embalaže za shranjevanje muzejskih in drugih dragocenih predmetov.

 
 

Izpolnite vprašalnik

splet m

Spletni projekti

Izpolnite vprašalnik in se potegujte za brezplačno ali neprofitno izdelavo spletne strani!
 
restavratorstvo

Restavratorski posegi

Izpolnite vprašalnik in pridobite strokovno restavratorsko mnenje o potrebnih ukrepih za vaše predmete.
splet m

Spletni projekti

Izpolnite vprašalnik in se potegujte za brezplačno ali neprofitno izdelavo spletne strani!
 

Naključni video