Novice in objave

Na pričujoči strani si lahko ogledate primere naših dejavnosti, kot tudi preberete novosti s področij na katerih delujemo.  Dodatno bomo na tem mestu objavljali število posredovanih vprašalnikov in izbrane projekte, ki jih bomo izvedli brezplačno, zato vas vabimo, da se naročite na RSS.

Objava skladdela.si

12 Jul 2013
 

Sklad Dela Posavje Z veseljem vam sporočamo, da smo uspešno in v zadovoljstvo naročnika sprovedli neprofitno izdelavo spletne strani za neprofitno organizacijo Sklad dela Posavje.

Odločitev za upravičenost do neprofitne izdelave spletne strani je bila soglasna, saj je Sklad dela Posavje ne le nevladna, neprofitna organizacija, temveč v širši družbeni skuposti  tudi učinkovit katalizator na področju zaposlovanja, izobraževanja in socialnega podjetništva.

Slednje, torej aktivno promoviranje, izobraževanje in coaching na področju socialnega podjetništva še posebej sovpada z načeli in prepričanji sodelavcev Zavoda Trismegistus.

Več o socialnem podjetništvu si lahko preberete na spletni strani skladdela.si.

Spletni projekt smo izvedli na novo, saj Sklad dela Posavje pred objavo ni imel lastne spletne strani, kar je naredilo projekt še toliko bolj zanimiv.

Z veseljem opažamo, da so sodelavci Sklada dela Posavje aktivno pristopili k delu z novo, odzivno Joomla!3 spletno stranjo, ki posledično ni obsojena le na preprosto prezentacijsko funkcijo, temveč počasi postaja ne le zanimiv informacijski vir o delu Sklada dela Posavje, temveč svoj spletni prostor učinkovito izrabljajo za osvajanje novih tehnologij, kot tudi izobraževanje, mentorstvo in predstavitev svojih varovancev - socialnih podjetnikov.

Oziroma kot slednje najbolje opiše direktor Sklada dela Posavje, g. Aleš Germovšek:

"Veliko slišimo o pomenu IKT tehnologije, internetni prisotnosti in pomenu IKT za podjetja. Zavod Trismegistus spretno in dobesedno po principu "IKT za telebane" pripelje še tako ne veščega uporabnika do znanj, ki omogočajo samostojno obvladovanje spletnih procesov."
 
  • Promocija spletne kulture
  • Promocija permakulture
  • Varovanje kulturne dediščine
shop2

Neprofitna izdelava spletnih strani

Izdelujemo odzivne spletne strani na različnih odprtokodnih sistemih kot so Joomla!, Drupal in WordPress ter vas jih naučimo efektivno uporabljati.

 
hosting

Spletno gostovanje

NVO in ostalim upravičencem nudimo ugodne pakete spletnega gostovanja po neprofitnih cenah.

 
shop

Izdelava elektronskih trgovin

Nudimo izdelavo E-trgovin na poljubnih odprtokodnih platformah, bodisi kot samostojne projekte bodisi kot nadgradnje vaših obstoječih spletnih strani.

web

Izobraževanja in delavnice

Izvajamo izobraževanja o odprtokodnih tehnologijah in vam pomagamo pri uvajanju slednjih v vaše poslovne procese.

 
izobrazevanje

Permakulturni inkubator

V Zavodu Trismegistus se eksperimentalno in praktično ukvarjamo s permakulturo ter preizkušamo delovanje permakulturnih principov v praksi.

nacrtovanje

Anti-oxy perma vrt

Praktično razvijamo sistem permakulturnega vrta, ki ga sestavljamo večinoma iz rastlin, ki  proizvajajo rekordne količine antioksidantov.

 
svetovanje pk

Skupinska izobraževanja

Permakulturni navdušenci se nam lahko pridružite pri obisku seminarjev in organiziranih izletih po permakulturnih projektih širom po evropi.

V Zavodu Trismegistus pregovorno "delamo, kar pridigamo", saj se zavedamo, da je permakultura predvsem aktivno delovanje in opazovanje, vedno pa stremimo k pridobivanju novih izkušenj na praktičnih primerih permakulturnih projektov pri nas in po svetu.
 
ocena tveganja

Ocena tveganja in svetovanje

Podamo vam oceno stanja vaše zbirke, vam priporočimo ustrezne ukrepe in svetujemo najprimernejše načine ohranjanja ali restavriranja.

 
zascita

Zaščita privatnih zbirk

Vašim umetninam ohranjamo vrednost s pomočjo strokovno priznanih metod zaščite.

 
konserviranje

Konserviranje in restavriranje

Vaše predmete bodisi ohranjamo v obstoječem stanju ali jih vračamo v izvorna stanja in oblike.

embalaza m

Izdelava zaščitnih embalaž

Po meri izdelujemo profesionalne zaščitne embalaže za shranjevanje muzejskih in drugih dragocenih predmetov.

 
 

Izpolnite vprašalnik

splet m

Spletni projekti

Izpolnite vprašalnik in se potegujte za brezplačno ali neprofitno izdelavo spletne strani!
 
restavratorstvo

Restavratorski posegi

Izpolnite vprašalnik in pridobite strokovno restavratorsko mnenje o potrebnih ukrepih za vaše predmete.
splet m

Spletni projekti

Izpolnite vprašalnik in se potegujte za brezplačno ali neprofitno izdelavo spletne strani!
 

Naključni video