Novice in objave

Na pričujoči strani si lahko ogledate primere naših dejavnosti, kot tudi preberete novosti s področij na katerih delujemo.  Dodatno bomo na tem mestu objavljali število posredovanih vprašalnikov in izbrane projekte, ki jih bomo izvedli brezplačno, zato vas vabimo, da se naročite na RSS.

Objava produktiv.si

16 Apr 2013
 

Produktiv S pričujočo objavo bi se radi zahvalili podjetju Produktiv, Peter Godler s.p. za izkazano zaupanje in naročilo izdelave odzivne Joomla!3 spletne strani. 

Izdelava profitnega projekta nam je bila še v posebno veselje, ker gre za podjetje, ki sledi ekološkim smernicam in investira v okolju prijazne tehnologije na področju digitalnega tiska.

 

Čeprav bi bilo podjetje zaradi svojega odnosa do varstva okolja in investiranja v okolju prijazno digitalno tiskarsko tehnologijo upravičeno tudi do neprofitne izdelave spletne strani, se v podjetju za slednjo niso niti potegovali, temveč so odprto podprli naša prizadevanja.

Ker se Zavod Trismegistus financira izključno z lastnim delom in ker nam stranke kot so Produktiv, Peter Godler s.p. omogočajo opravljanje neprofitnih storitev za druge naročnike, menimo, da si vsled navedenega zaslužijo še prav posebno zahvalo.

Z izvedbenega stališča je bila prioriteta podjetja Produktiv, Peter Godler s.p.  čim hitrejša realizacija spletne strani, s predstavitvijo vseh različnih tipov tiskovin, storitev in pripadajočih informacij, medtem ko dodatne funkcionalne nadgradnje v tem primeru niso bile potrebne.

Ustanovitelj in lastnik podjetja se je v prvi vrsti soočal s sicer splošno težavo samostojnih podjetnikov, kjer je bil primoran večino svojega časa investirati v telefonsko razlaganje storitev naročnikom, namesto v samo delo, torej oblikovanje tiskovin in izvajanje profesionalnih storitev digitalnega tiska. V namen rešitve problema smo še posebej pohiteli s pripravo ne le oblikovne podobe, temveč tudi same vsebine, torej besedil spletne strani, da bi naročnika lahko kar čimhitreje razbremenili nepotrebnih in zamudnih opravil.

Ker smo dodatno smatrali, da si vlaganje v okolju prijazne tehnološke inovacije vseeno zasluži tudi stvarno nagrado, pa smo podjetju za dobo dveh let podarili tudi brezplačni paket gostovanja spletnih strani.

 

 

 

 

 

  • Promocija spletne kulture
  • Promocija permakulture
  • Varovanje kulturne dediščine
shop2

Neprofitna izdelava spletnih strani

Izdelujemo odzivne spletne strani na različnih odprtokodnih sistemih kot so Joomla!, Drupal in WordPress ter vas jih naučimo efektivno uporabljati.

 
hosting

Spletno gostovanje

NVO in ostalim upravičencem nudimo ugodne pakete spletnega gostovanja po neprofitnih cenah.

 
shop

Izdelava elektronskih trgovin

Nudimo izdelavo E-trgovin na poljubnih odprtokodnih platformah, bodisi kot samostojne projekte bodisi kot nadgradnje vaših obstoječih spletnih strani.

web

Izobraževanja in delavnice

Izvajamo izobraževanja o odprtokodnih tehnologijah in vam pomagamo pri uvajanju slednjih v vaše poslovne procese.

 
izobrazevanje

Permakulturni inkubator

V Zavodu Trismegistus se eksperimentalno in praktično ukvarjamo s permakulturo ter preizkušamo delovanje permakulturnih principov v praksi.

nacrtovanje

Anti-oxy perma vrt

Praktično razvijamo sistem permakulturnega vrta, ki ga sestavljamo večinoma iz rastlin, ki  proizvajajo rekordne količine antioksidantov.

 
svetovanje pk

Skupinska izobraževanja

Permakulturni navdušenci se nam lahko pridružite pri obisku seminarjev in organiziranih izletih po permakulturnih projektih širom po evropi.

V Zavodu Trismegistus pregovorno "delamo, kar pridigamo", saj se zavedamo, da je permakultura predvsem aktivno delovanje in opazovanje, vedno pa stremimo k pridobivanju novih izkušenj na praktičnih primerih permakulturnih projektov pri nas in po svetu.
 
ocena tveganja

Ocena tveganja in svetovanje

Podamo vam oceno stanja vaše zbirke, vam priporočimo ustrezne ukrepe in svetujemo najprimernejše načine ohranjanja ali restavriranja.

 
zascita

Zaščita privatnih zbirk

Vašim umetninam ohranjamo vrednost s pomočjo strokovno priznanih metod zaščite.

 
konserviranje

Konserviranje in restavriranje

Vaše predmete bodisi ohranjamo v obstoječem stanju ali jih vračamo v izvorna stanja in oblike.

embalaza m

Izdelava zaščitnih embalaž

Po meri izdelujemo profesionalne zaščitne embalaže za shranjevanje muzejskih in drugih dragocenih predmetov.

 
 

Izpolnite vprašalnik

splet m

Spletni projekti

Izpolnite vprašalnik in se potegujte za brezplačno ali neprofitno izdelavo spletne strani!
 
restavratorstvo

Restavratorski posegi

Izpolnite vprašalnik in pridobite strokovno restavratorsko mnenje o potrebnih ukrepih za vaše predmete.
splet m

Spletni projekti

Izpolnite vprašalnik in se potegujte za brezplačno ali neprofitno izdelavo spletne strani!
 

Naključni video