Novice in objave

Na pričujoči strani si lahko ogledate primere naših dejavnosti, kot tudi preberete novosti s področij na katerih delujemo.  Dodatno bomo na tem mestu objavljali število posredovanih vprašalnikov in izbrane projekte, ki jih bomo izvedli brezplačno, zato vas vabimo, da se naročite na RSS.

Objava nared.si

30 Jun 2013
 

Odvetnik Bernard Nared V Zavodu Trismegistus smo zaključili z izdelavo prezentacijske spletne strani za Odvetniško pisarno Bernard Nared, naročniku pa se zahvaljujemo za izkazano zaupanje in pripravljenost plačati profitno ceno za naše storitve izdelave odzivnih spletnih strani.

Kot v navadi za manjše projekte, smo spletno stran izvedli s pomočjo Joomla!3 CMS ter dodatno začrtali osnove za nadgradnjo spletne strani v efektivno mobilno pisarno.


 

Ker vedno izhajamo iz predpostavke, da moramo stranki spletno stran ponuditi konceptualno in ne le kot spletno predstavitveno mesto, se trudimo vsakemu naročniku glede na specifike njihovega posla ponuditi tudi alternative in nadgradnje, ki bi jim lahko koristile pri opravljanju njihovih delovnih nalog.

Kot smo ugotovili v razgovorih z naročnikom, je delo odvetnika lahko tudi izjemno dinamično ter zahteva poleg dobre mobilnosti tudi neprekinjen dostop do zahtevanih informacij, pregledov projektov v teku ipd., saj je slednje med nenehno potjo med obravnavami in pisarno bistvenega pomena.

Posledično smo se odločili stran nadgraditi z vrsto funkcionalnosti, ki omogočajo lažje delo in pregled nad osnovno dejavnostjo, začenši z internim koledarjem in dnevnikom, ki omogoča klasificiranje dogodkov glede na določene tipe in kategorije, kot tudi sofisticiranim sistemom za projektno vodenje, ki naročniku omogoča razumljiv kronološki pregled nad vodenjem zastopanja za posamezno stranko ter pripadajočimi dokumenti, mejniki, opombami in nenazadnje številom ur opravljenega dela. 

Ker so odzivne spletne strani narejene v Zavodu Trismegistus brezhibno dosegljive tudi na mobilnih napravah oz. pametnih telefonih, pa je t.i. mobilna pisarna pravzaprav dobila tudi svojevrsten dobeseden pomen.

Trismegistus - Zavod za promocijo spletne kulture, permakulture in varovanje kulturne dediščine je vsekakor zanimiv primer vpletanja naprednega znanja v tradicijo in kulture v tehnologijo. Vrhunske storitve zavoda iz srca priporočam vsem, ki želijo v tehnologiji čutiti kulturo, in v tradiciji, prinešeni iz preteklosti, slutiti znanje prihodnosti.

Odvetnik Bernard Nared

 
  • Promocija spletne kulture
  • Promocija permakulture
  • Varovanje kulturne dediščine
shop2

Neprofitna izdelava spletnih strani

Izdelujemo odzivne spletne strani na različnih odprtokodnih sistemih kot so Joomla!, Drupal in WordPress ter vas jih naučimo efektivno uporabljati.

 
hosting

Spletno gostovanje

NVO in ostalim upravičencem nudimo ugodne pakete spletnega gostovanja po neprofitnih cenah.

 
shop

Izdelava elektronskih trgovin

Nudimo izdelavo E-trgovin na poljubnih odprtokodnih platformah, bodisi kot samostojne projekte bodisi kot nadgradnje vaših obstoječih spletnih strani.

web

Izobraževanja in delavnice

Izvajamo izobraževanja o odprtokodnih tehnologijah in vam pomagamo pri uvajanju slednjih v vaše poslovne procese.

 
izobrazevanje

Permakulturni inkubator

V Zavodu Trismegistus se eksperimentalno in praktično ukvarjamo s permakulturo ter preizkušamo delovanje permakulturnih principov v praksi.

nacrtovanje

Anti-oxy perma vrt

Praktično razvijamo sistem permakulturnega vrta, ki ga sestavljamo večinoma iz rastlin, ki  proizvajajo rekordne količine antioksidantov.

 
svetovanje pk

Skupinska izobraževanja

Permakulturni navdušenci se nam lahko pridružite pri obisku seminarjev in organiziranih izletih po permakulturnih projektih širom po evropi.

V Zavodu Trismegistus pregovorno "delamo, kar pridigamo", saj se zavedamo, da je permakultura predvsem aktivno delovanje in opazovanje, vedno pa stremimo k pridobivanju novih izkušenj na praktičnih primerih permakulturnih projektov pri nas in po svetu.
 
ocena tveganja

Ocena tveganja in svetovanje

Podamo vam oceno stanja vaše zbirke, vam priporočimo ustrezne ukrepe in svetujemo najprimernejše načine ohranjanja ali restavriranja.

 
zascita

Zaščita privatnih zbirk

Vašim umetninam ohranjamo vrednost s pomočjo strokovno priznanih metod zaščite.

 
konserviranje

Konserviranje in restavriranje

Vaše predmete bodisi ohranjamo v obstoječem stanju ali jih vračamo v izvorna stanja in oblike.

embalaza m

Izdelava zaščitnih embalaž

Po meri izdelujemo profesionalne zaščitne embalaže za shranjevanje muzejskih in drugih dragocenih predmetov.

 
 

Izpolnite vprašalnik

splet m

Spletni projekti

Izpolnite vprašalnik in se potegujte za brezplačno ali neprofitno izdelavo spletne strani!
 
restavratorstvo

Restavratorski posegi

Izpolnite vprašalnik in pridobite strokovno restavratorsko mnenje o potrebnih ukrepih za vaše predmete.
splet m

Spletni projekti

Izpolnite vprašalnik in se potegujte za brezplačno ali neprofitno izdelavo spletne strani!
 

Naključni video